• Den største katalog i Europa + 90.000 Produkter til salgs

  • Bedste online vinsælger 2016 Mere end 100.000 tilfredse kunder

  • Købe vin online er hurtigt Vin og likør butikk med en forsendelse på 48 timer

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Adresse:
Camino De La Ampudia S/n
By:
Pedrosa De Duero (Postnummer 09314)
Placering:
Burgos, Castilla y León
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 947 530 068
Fax:
(+34) 947 530 111
Hjemmeside:
http://www.pagodeloscapellanes.com

Pago de los Capellanes ligger i nærheden af landsbyen Pedrosa de Duero, så dybt i hjertet af den spanske region Ribera del Duero, i nogle af Spaniens bedste druesorter.

Tidligere boet havde kun et par tusinde vinstokke. Gennem ægteskabet Rodero villa og indgriben fra en gruppe af ekstraordinære vin fagfolk, har en ny tilgang blevet skabt for at lave vin. I dag er virksomheden søger at besiddelse af mere end 100 hektar vinmarker, på frem for alt druesorter Tempranillo, som også kaldes Tinto Fino, Cabernet Sauvignon og Merlot dyrkes, som svarer til den fuldkomne opfyldelse af sin drøm, som allerede var blevet etableret i 1980 ,

Aktive høstudbytte ikke kun reduceret tillade en mere fokuseret kvalitetskontrol, men også øget Kontolle aftapninger. I vinmarkerne i boet en maksimal årlig høst af 4.460 druer per hektar (5000 kg druer per hektar) er tilladt, hvad (7000 kg / ha.) Ligger langt under den officielle grænse på 6250 bundter per hektar.De regionale Ribera del Duero Regulators vidner om, at forfølgelsen af ​​bedste kvalitet råvarer af højeste prioritet.

Hver eneste vin, der sælges under navnet Pago de los Capellanes blev fremstillet med samme omhu og tålmodighed, viser en individuel karakter.

bedste Sælgere - Køb Producere af Pago de los Capellanes anbefalede