• Den største katalog i Europa + 90.000 Produkter til salgs

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mere end 100.000 tilfredse kunder

  • Købe vin online er hurtigt Vin og likør butikk med en forsendelse på 48 timer

Vin rød

Se alle produkter i Vin rød »
Rødvin er den mest universelle type vin, vin per excellence, den mest forbruges og formentlig den første vin produceret i historien Rødvin og røde druer er normalt forbundet med:. Rødvine tage farven af saft af druer, som samt de skind, som er udblødt i nogen tid at erhverve deres egenskaber: farve, aroma, krop og garvesyre.

For at producere rødvin, nogle af de mest anvendte druer er Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Syrah, Grenache, Tempranillo, Malbec, Tannat og Carmenere.

Rødvine kan aftappes eller forarbejdes efter ældning i rustfrie tanke eller beholdere af træ, tønder og kar. Tønden er den mest almindelige aldrende metode, og dem kan være fransk eg, amerikansk og russisk.

Rødvin er produceret i hele verden, selvom de vigtigste producerende områder er Bordeaux, Bourgogne, Napa Valley, Toscana, Rioja (Spanien og Argentina) og Mendoza.

Nogle lande klassificerer rødvin ifølge den aldrende, og taler om unge, Crianza, reserve, store reserver, blandinger, Garrafeira ... samt årgang, cuvéen og vintage røde vine.
Køb Vin rød online.
Se mere

Uvinum anbefaler

Vin rød: bedste Sælgere

Vin Rød: Magnum

Robert ParkerRobert Parker

Vin Rød: Robert Parker-bedømmelse

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]