• Den største katalog i Europa + 90.000 Produkter til salgs

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mere end 100.000 tilfredse kunder

  • Købe vin online er hurtigt Vin og likør butikk med en forsendelse på 48 timer

Vin hvid

Se alle produkter i Vin hvid »
Vi får hvidvin fra hvide druer, eller røde druer uden farve i massen, og produceret ved gæring af druesaft uden pinde og skrammer, det vil sige uden faste dele af klyngen. Nogle hvidvin kan opblødes med skind, men for en kort tid.

Generelt hvidvin tendens til at være mere aromatisk og en større række varianter end rødvin og det accepterer også eg aldring bedre rødvin.

Hvidvine, uanset om de er lidt sød, frugtagtig eller tør, bruges ofte som en ingrediens til fremstilling af saucer, og ikke i et par opskrifter med. Blandt disse kan den mest berømte være "Kylling med hvidvin og pølser i hvidvin.

De vigtigste områder, der producerer hvidvin er Burdeaux, Loira, Rueda, Rías Baixas, Californien og New York, Toscana, Veneto, Pfalz, Malborough, selv der er lande, hvor det vigtigste vinproduktion er hvid produktion, som Østrig, Canada, .. .

Hvidvin kan gøres med masser af druer, Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer, Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Verdejo, Torrontes, Albariño, Avessadas, Muscat og dens varianter ...
Køb Vin hvid online.
Se mere

Uvinum anbefaler

Vin hvid: bedste Sælgere

Robert ParkerRobert Parker

Vin Hvid: Robert Parker-bedømmelse

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]