Vinen regioner i Tyskland (III/III)

 TAGS:undefined

Tyskland og deres vine besætte forskellige områder og zoner af stor skønhed i landet. Værd opsplitte sine vinregioner og lære om de forskellige vine. Vi stopper ved andet område for at finde disse sorter, druer, vin og udvidelse.

Mittelrhein

Selvom de er lille i størrelse, giver den forskelige mangfoldigt og vigtige vine, såsom Riesling, Müller-Thurgau og Kerner vine, den første er den mest fremtrædende af dem 70% af alle sorter. Disse sorter er tilgængelige i områder af byen Bacharach og omgivelser. Vi fandt også Weissburgunder (Pinot Blanc) og Grauburgunder (Pinot Gris) druer.

Saale-Unstrut-regionen

Det er måske en af de smukkeste områder, hvor at udforske landskabet er fulde af vinmarker. Medtag mere end 30 sorter af druer, hvorfra vi ser de mange forskellige Müller-Thurgau, Weissburgunder og Silvaner. Der er også Riesling og Gutedel som bruges i hvidvine. Mens blandt de røde Portugieser, Blauer Zweigelt eller Spätburgunder er højdepunkterne. Nogle 500 producenter er dedikeret til vin i regionen resulterer i kvalitets vine.

Platz eller Pfalz-regionen

En stor del af vinmarkerne er beliggende i regionen Mittelhaardt. Området samler mere end 5.000 ha område og fremhæver Riesling over enhver anden sort. Det er derfor ikke overraskende, som en af de mest eksporterede tyske vine. Hvidvin er der også sorter Gewürztraminer og Scheurebe, og røde sorter er Dornfelder, Portugieser, Spätburgunder og Regent. Omkring 3.000 familier er involveret i vinproduktion i dette område, hvoraf mange sælger fra deres egne lagre.

En lang tradition i Rheingau

Har 3000 samlede vindyrkningsareal hvor dyrkning af Riesling vin står. Andre sorter, der kan findes, er Spätburgunder, Müller-Thurgau, Ehrenfelser, Weissburgunder … Selvom internationale sorter som Chardonnay og Sauvignon blanc er dagens orden.

Og husk, hvis du vil vide mere om vin regioner i Tyskland, gå ikke glip af to tidligere post i denne serie: Vinen regioner i Tyskland (I / III) og vin regioner i Tyskland (II / III).

 TAGS:Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014

Spätlese Ruppertsberg Gewürztraminer 2014

 

 

 TAGS:Markus Pfaffmann Riesling Trocken 2015Markus Pfaffmann Riesling Trocken 2015

Markus Pfaffmann Riesling Trocken 2015

 

Skriv en kommentar Vinen regioner i Tyskland (III/III)