Vinen er til gavn for kvinders hjerter

 TAGS:undefined

For nylig har forskere på Indiana University School of Public Health ved Harvard analyseret data fra studier til 88,940 amerikanske kvinder fra 1991 gennem 2011. Undersøgelsen førte dem til at opdage seks vaner, der kan mindske risikoen for hjertekarsygdomme.

Analyserne blev udført på kvinder mellem 27 og 44 år, som udfyldte spørgeskemaer om deres sundhedsvaner og livsstil. Analysen viste, at kvinder, der fulgte seks sunde vaner var mindre tilbøjelige til at lide af hjerte-kar-sygdom.

Den moderat vinforbrug, med én drink om dagen, var en af de 6 vaner. De andre fem var ikke at ryge, fastholdt et lavt body mass index, foretaget mindst 2,5 timers fysisk aktivitet om ugen, var mindre end 7 timers tv om ugen og spiste sund og afbalanceret måde.

Hvilke forskere mener, at 73% af tilfældene af koronar hjertesygdom optaget, mens undersøgelsen blev gennemført kunne undgås, hvis alle deltagere havde fulgt 6 livsstilsvaner.

“Overholdelse af en sund livsstil også forbundet med en signifikant reduktion i risikoen for at gå for at udvikle hjertesygdomme blandt kvinder, der allerede havde udviklet en risikofaktor for hjerte-kar-sygdom, såsom diabetes eller hypertension eller hyperkolesterolæmi, “Dr. Andrea K. sagde Chomistek, ledende forfatter og assisterende professor i epidemiologi og biostatistik ved University of Indiana i Bloomington.

På den anden side af forskere på Harvard Medical School har frigivet resultater vedrørende forholdet mellem moderat alkoholforbrug nedsat risiko for at udvikle hjertesvigt.

“Hvad vi fandt var, at dem, der drak moderat op til syv genstande om ugen havde en lavere risiko for hjertesvigt”, sagde Salomo. “For mænd, den beskyttende effekt syntes at stige til omkring to drinks om dagen for kvinder og én drink om dagen.”

 TAGS:Habla del Silencio 2014Habla del Silencio 2014

Habla del Silencio 2014

 

 

 TAGS:Habla Nº13 2012Habla Nº13 2012

Habla Nº13 2012

 

Skriv en kommentar Vinen er til gavn for kvinders hjerter