Vin og chokolade er meget godt og kan også hjælpe dig med at tabe dig

 TAGS:undefined

Det er ikke første gang vi udgiver oplysninger om fordelene ved at indkludere vin i kosten for at tabe sig. Og nu, med operationen bikini stadig på slæb, der er mange mennesker, der beslutter at gå på diet, men er der hvorfor give op forskellige fødevarer og drikkevarer?

Tilsyneladende ikke, for ifølge professor Tim Spector, af Kings College London, der er et system baseret på to fødevarer, der kunne overvejes i strid med kost regime: vin og chokolade. Ifølge Spector, er der ingen grund til at fjerne disse fødevarer fra fordi de hjælper i processen med vægttab og især i at holde vægten i det nye mellemlang og lang sigt.

Ifølge ham, blandt de fødevarer, der kan hjælpe med at aktivere tarm bevegelser og fremme replikation af sunde tarmbakterier der er i ost, vin og chokolade.

Professoren,etablerte at hemmeligheden bag en god kost er ikke at tælle kalorier, men bakterier, vi har i vores tarm. Og vin, for eksempel, hjælper dyrke sunde bakterier, der tillader os at være tynd. En rig og varieret kost er grundlaget for at være godt internt og tynd. Og professor prædiker dette eksempel ved at sige, at “jo flere forskellige fødevarer vi indtager jo flere forskellige mikrober har vi i vores krop og sundere vi vil være.”

Tim Spector forklarer, at i dag har de fleste mennesker et forbruge på mindre end 20 separate typer af fødevarer og mange, hvis ikke de fleste, er kunstigt raffineret. Alt dette førte ham til at undersøge forbruget af disse produkter kan være ansvarlige for mange mennesker ikke kan tabe sig. Hans søn blev givet til forskning og tilbragte 10 dage kun med at spise mad fra McDonalds. Som en hovedkonklusion, foruden forklaret ovenfor, det viste, at i disse ti dage, havde hans søn mistet 40% af sine bakterieflora. 

 

 TAGS:Pasqua Valpolicella 2013Pasqua Valpolicella 2013

Pasqua Valpolicella 2013

 

 

 TAGS:Bassus Pinot Noir 2013Bassus Pinot Noir 2013

Bassus Pinot Noir 2013

 

 

Skriv en kommentar Vin og chokolade er meget godt og kan også hjælpe dig med at tabe dig