Rengøring af sulfitter i vin er allerede nu mulig

 TAGS:undefined

Ullo er et værktøj, der giver dig mulighed for at filtrere sulfitter der tilsættes vin: dermed tilbage til sin tilstand og den naturlige smag til den tid, du vil drikke.

For at forstå betydningen af denne foreliggende opfindelse, skal det bemærkes, at sulfitter er antioxidanter og antiseptiske der anvendes i produktionen i de fleste vine. Astmatikere er særligt følsomme over for sulfitter og forbrugere kan opleve nogle reaktioner såsom udslæt åndedrætsbesvær, som kan sætte deres liv i fare.

Den begrænsede mængde sulfitter ved lov er ikke skadeligt for de fleste mennesker, men sådanne niveauer kan gøre, at vin bliver fattige i frugtighed, og i nogle tilfælde kan det påvirke forbrugernes oplevelse.

James Kornacki, udvikleren af opfindelsen, sagde, at “vin nydes bedst uden tilsatte sulfitter som anvendes som konserveringsmiddel. Det anslås at 3 millioner amerikanere er følsomme over for sulfitter, og det resulterer i allergi eller vejrtrækningsproblemer.”

Ikke alle vine kan foretages uden sulfitter, da det er en del af gæringsprocessen. Men du kan reducere mængden af sulfitter, tilsat i form af konserveringsmidler, der anvendes til fremstilling af vin.

Nu kommer vi tilbage til Ullo filteret, dette filter love sundhed og forbedrer smagen af vores foretrukne drik det kan bruges i 6 måneder, og vil koste omkring $ 20 hver. En meget rimelig pris i betragtning af at kun to filtre er påkrævet årligt for at bevare smag og frugtighed af vores vine.

 TAGS:Viña Tondonia Reserva 1999Viña Tondonia Reserva 1999

Viña Tondonia Reserva 1999

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

Skriv en kommentar Rengøring af sulfitter i vin er allerede nu mulig