De ni mest forbruges drikkevarer i verden

 TAGS:undefined

Marketing4food nylig delte en optælling af den mest forbruges drik i verden, nogle er kendt af alle, mens andre er drikkevarer, der aldrig er blevet hørt, hvis du ønsker at navngive i visse lande alternativer.

1. Absolut: Dette er den førende drik og Grev vodka forbruges på verdensplan. Denne drik af svensk oprindelse forbliver den samme præsentation, da den kom på markedet. Det har versioner med forskellige smagsvarianter at tilbyde alternativer til den klassiske version.

 

 TAGS:Absolut VodkaAbsolut Vodka

Absolut Vodka: En vodka produceret i Sverige , der har 40º alkohol. 4 punkt 5 er den gennemsnitlige forbruger placeringer Absolut
Vodka Uvinum

2. Jack Daniels: Dette er den anden i folketællingen, denne whisky er meget populær på det spanske marked, da det har en anden smag og duft af konkurrencen. Det årlige salg af mærket oversteg 2.38 milioner.

 TAGS:Jack Daniel'sJack Daniel’s

Jack Daniel’s: En bourbon lavet i USA med 40 ° alkohol efter volumen

 

 

3. Baileys: Dette mærke er en favorit for kvinder verden, den første til at lykkes i at kombinere alkohol og fløde og anvendes enten alene eller i kombination

 

 TAGS:BaileysBaileys

Baileys: cremet whisky lavet i Irland, der har en alkohol volumen på 17 ° 

 

 

4. Mast Jägermeister: En likør laget med urter eier 35 % av volumet av alkohol, logoen til dette brennevin viser hodet av en hjort med et kristent kors mellom hornene. 

 TAGS:JägermeisterJägermeister

Jägermeister: urte likør produceret i Tyskland, som har et indhold på 35 ° alkohol.

 

5. San Miguel: Den gin mest solgte på verdensplan, med 23,8 millioner kasser årligt. Det blev grundlagt af Carlos Palanca i 1902 .

6. Captain Morgan: Dette er den mest forbruges rom mærke i verden, er produceret af Diageo og er opkaldt til ære for det syttende århundrede pirat. Salget oversteg 10,5 millioner kasser årligt.

 

 TAGS:Captain Morgan Original Spiced GoldCaptain Morgan Original Spiced Gold

Captain Morgan Original Spiced Gold: en rom med et alkoholindhold på 40 ° . I Uvinum brugere har værdsat Captain Morgan Black Krydret 1L med en gennemsnitlig score på 4,3 point ud af 5 .

 

7. Kejser: Denne cognac fra Filippinerne er kendt for sin søde smag og gør det den foretrukne af forbrugerne. Derudover har han formået at fordoble sin omsætning på mindre end et år med 10.10 millioner solgte kasser .

8. Red Star Is Guo: er en type Baijiu lavet med sorghum, men vodka kaldes kinesiske forbrugere. Røde Stjerne mærke er til rådighed på markedet flere versioner med forskellige koncentrationer spænder op til 56% vol.

9. Soju Chum Churum: Soju er en alkoholisk drik lavet i Korea. Det har eksisteret i århundreder og er stadig blandt favoritterne i Asien. Salget er omkring 24 millioner tilfælde årligt.

Fotos : Uvinum og Pink Sherbet Fotografi

 

 

Skriv en kommentar De ni mest forbruges drikkevarer i verden