Nej, vin vil ikke spare dig for gymnastiksalen, men det vil hjælpe dig med at blive bedre

 TAGS:undefined

Nu er det par år siden en forsker ved University of Alberta i Canada med navnet Jason Dyck offentliggjorde en undersøgelse om forholdet mellem et element der findes i mange fødevarer, herunder druer, kaldet resveratrol og fysisk aktivitet.

Til overraskelse for mange, herunder forskere involveret i undersøgelsen, blev det konstateret, at resveratrol viser meget lignende resultater til det, som kan observeres efter en hård træning. Jason Dyck siger, at dette element kan bidrage til at forbedre fysiske præstationer eller hjælpe dem, der ikke er i stand til at udføre denne form for aktivitet på grund af begrænsninger såsom hjerte-kar-problemer eller udmattelse, blandt andre.

Mens alt dette er sandt,er en stor del af befolkningen, især på internettet blevet overbevist om, at drikke vin er et bedre alternativ end at gå til gymnastik og svede, der er noget, der ikke er helt rigtigt. Vdenskabsmanden Dyck har allerede gennemført flere interviews for at forsøge at rydde op denne forvirring. Først siger Dyck at fysisk aktivitet aldrig kan erstattes af noget, og det er nødvendig for at opretholde en sund krop.

Men de er ikke alle dårlige nyheder. Jason har fortsat sin forskning og konkluderede, at resveratrol kan bruges som et tilsætningsstof til at øge ydeevnen, når de udøver. Det konkluderede også med, som vi alle ved: et glas vin om dagen anbefales til sundhedsmæssige fordele såsom at reducere dårlige kolesterol, forebyggelse af forskellige kræftformer og opbremsning af hjernens tilbagegang, blandt mange andre.

 

 TAGS:Fruits And Wine Rouge FambroisFruits And Wine Rouge Fambrois

Fruits And Wine Rouge Fambrois

 

 

 TAGS:Viña Pedrosa Reserva 2012Viña Pedrosa Reserva 2012

Viña Pedrosa Reserva 2012

Skriv en kommentar Nej, vin vil ikke spare dig for gymnastiksalen, men det vil hjælpe dig med at blive bedre