Natvin hjælper dit hjerte

 TAGS:undefined

Fordelene med vin er stigende. Og der er nye undersøgelser, der ratificerer den, og nu, specielt i Israel, hvori det hedder, at et glas rødvin om aftenen hjælper å giver omsorg for hjertet.

Denne forskning, kaldet ‘Effekter af moderat alkoholforbrug på cardiometaboliske risiko hos voksne med type 2 diabetes”, har været med School of Public Health, Harvard, USA ;. Og universitetet i Leipzig i Tyskland. Denne undersøgelse har givet nogle konklusioner, som angiver, at drikke vin om natten kan beskytte hjertet.

Desuden har fund inden for diabetes blev påvist. For undersøgelsen prøven blev udført med voksne med type 2-diabetes, samt mennesker uden nogen sygdom. For prøven, skulle sådanne mennesker drikke 150 ml mineralvand, hvidvin eller rødvin.

De sunde kostvaner blev stort set præget af den sunde middelhavskost, med store forskelle i drikkevarer ved type vin eller vand. Blandt konklusionerne efter de dage, kolesterol niveauerne er langt lavere for dem, der drak et glas vin om aftenen.

Undersøgelsen fandt, at folk tager hvidvin og rødvin havde bedre søvn kvalitet end dem, der drak vand. Dens forskere siger, at rødvin tilbyder flere fordeler på en generel måde, ikke kun for at forhindre hjerte.

Altid med et moderat forbrug af rødvin, forbedre diabetikere også sikker og reducerer kardiovaskulær risiko. Klart det er altid kombineret med en sund kost og motion magt. Forskere mener, at det, der er blevet opdaget at hjælpe med at identificere, hvilke diabetiske patienter indtager rødvin om natten har forbedret.

Som det er sket før, antioxidanter af røde druer er nøglen til disse generelle fordele.

 TAGS:Viña Ardanza Reserva 2005Viña Ardanza Reserva 2005

Viña Ardanza Reserva 2005

 

 

 TAGS:La Atalaya 2012La Atalaya 2012

La Atalaya 2012

 

 

Skriv en kommentar Natvin hjælper dit hjerte