Lær at kænde en af de smukkeste vingårdene i verden

 TAGS:undefined

Uvirkelige smukke landskaber, vinstokke, vinmarker og i en anden farve. De forskellige vinmarker i verden giver en anden verden fuld af ren natur. Blandt de vinmarker, der kører planeten, vi i dag anbefaler den i Rippon, i New Zealand, som er en af de smukkeste.

De er placeret i regionen Central Otago, i den centrale del af Sydøen i New Zealand. Det er forankret i vinfremstilling bestående af alle de elementer til at gøre vingården har alt fra sletter, bjerge, bakker, og alle de vidunderlige elementer er Lake Wanaka område. Bare for disse synspunkter er det værd og hengiven til at vokse druer i dette område.

Lake Wanaka

Det er det hav, der virkelig er en af de vigtigste søjler i livet i denne vinfremstillings region. Fordi den har en lav temperatur, regulere varmen til det lokale klima, og det fungerer også som et varmt vand og reducerer risikoen for frost og forhindre spændinger, som kunne føre til skader. Vi fandt også Ruby Island, en gammel gletscher, der fungerer som en barriere og reducerer dens intensitet.

Temperatur

Rippon somrene er varme og tørre, mens der i efteråret er der har en vis variation i temperaturen de kan nå 25 ° C. Dette giver en lang modning af druerne på vinstokken. Vinteren er kold, men uden ekstreme temperaturer.

Vingården

Vi har allerede set nogle funktioner i denne vingård, især dens landskab. Men det er bemærkelsesværdigt, at to forskellige etagjer. Derudover har der været flere forsøg på forskellige sorter af druer, hvor Pinot Noir og Riesling var de to bedste sorter af vingården. I øjeblikket er vingården opdelt i flere individuelle vinmarker, der fermenteres separat. Hans vine er meget smart. De sælges under etiketten Rippon Vineyard.

 TAGS:Staete Landt Chardonnay 2005Staete Landt Chardonnay 2005

Staete Landt Chardonnay 2005

 

 

 TAGS:Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc 2014Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc 2014

Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc 2014

 

 

Skriv en kommentar Lær at kænde en af de smukkeste vingårdene i verden