I Italien er de meget kloge: en kilde til gratis vin 24/365

 TAGS:undefined

Sandt nok, i Italien er der en kilde, der giver rødvin gratis 24 timer i døgnet hele året. Det er et initiativ fra vingården Dora Sarchese, med det formål at give et trøstende glas vin til pilgrimme der stopper i Abruzzo-regionen i løbet af sin karriere for Cammino di San Tommaso.

I Italien er der andre kilder til vin som Carosino (Taranto), San Floriano del Collio (Gorizia) og Marino (Rom), men du kan kun nyde deres vine til særlige lejligheder som deres festligheder. Faktisk er en teknisk fejl i forberedelsen af kilden Marino Drue Festival i Marino 2008 gjorde vinen opstå fra vandhaner i alle husene i denne landsby til en sæson. Hvad adskiller Fontana Vin Abruzzo er, at dette er den første kilde, der tilbyder vin hele året helt gratis og uden tidsbegrænsning.

Inspireret af Fountain of Irache, som tilbyder vin fra Navarra vingård Irache pilgrimme walking Camino de Santiago, dette springvand hilser dem, der går fra Rom til Cathedral of St. Thomas Ortona at besøge resterne af helgen. På denne måde, en gammel europæisk tradition, hvor klostre og klostre gav pilgrimme kom til dem, der anmoder om tilflugt under deres rejse i fodsporene på en helgen er opfyldt. Fra tidspunktet for Karl den til den franske revolution, de munke, der beboede disse rum læsket tørsten af rejsende, og religiøse bodfærdige spiller deres døre med vine fremstillet af frugterne af deres gamle vinmarker.

På trods af sin korte eksistens, er kilden allerede en succesfuld turistattraktion i region. de er Allerede begyndt at se linjer af besøgende til at beundre udformningen af den berømte italienske arkitekt Rocco Valentini og prøve den rødvin, der opstår fra dette. Et fremragende valg til at smage et glas lækre lokale rødvin med D.O. Montepulciano d’Abruzzo Colline Teramane, mens du nyder det smukke landskab i denne region badet af gamle vinmarker.

 TAGS:Tollo Cagiolo Montepulciano D'Abruzzo RiservaTollo Cagiolo Montepulciano D’Abruzzo Riserva

Tollo Cagiolo Montepulciano D’Abruzzo Riserva

 

 

 TAGS:Emidio Pepe Montepulciano D'Abruzzo 2007Emidio Pepe Montepulciano D’Abruzzo 2007

Emidio Pepe Montepulciano D’Abruzzo 2007

Skriv en kommentar I Italien er de meget kloge: en kilde til gratis vin 24/365