Hvad spiser de i de 5 sundeste lande i verden?

 TAGS:undefined

En undersøgelse som for nylig blev offentliggjort af den britiske tidsskrift for sundhed The Lancet viser den aktuelle status for sundheden i 188 forskellige lande. Ud fra de opnåede data i de sidste 25 år om udviklingen af sundhedstilstanden, sygdom og risiko i forskellige områder med hensyn til socio-demografiske faktorer i hver region har de udviklet en rangordning af de sundeste lande i verden som indeholder Island, Singapore, Sverige, Andorra og UK.

Eksperter siger, at der ud over den høje af sådanne faktorer som den gennemsnitlige indbygger, uddannelsesniveau eller fertilitet, dette resultat skyldes gode spisevaner i disse lande. Dette synspunkt er blevet støttet af mange ernæringseksperter, der har studeret de særlige kendetegn ved den sædvanlige kost for disse lande.

Nedenfor, kan i tage et kig på spisevaner i de 5 sundeste lande i verden fra en undersøgelse offentliggjort i Business Insider:

5.UK:

Borte er de dage, hvor britiske fødevarer var præget af forarbejdede fødevarer og stegte britiske morgenmad eller Fish & Chips. I stedet har dens befolkning flyttet til en diet som er baseret på årstidens lokale råvarer økologisk dyrkede kost, grøntsager der er rige på C-vitamin og fiber som roer og rosenkål.

4. Andorra:

Andorra er den næststørste forbruger af vin i verden, et faktum, der synes at være relateret til sundhed af dette lille europæisk land. Undersøgelser har vist, de har mange sundhedsmæssige fordele, de bringer rødvin, som indeholder antioxidanter, der hjælper at forebygge hjerte-kar sundhedsmæssige betingelser såsom højt kolesteroltal eller slagtilfælde.

3. Sverige:

Den daglige kost af dette skandinaviske land er sammensat af mange gærede fødevarer, der fremmer god fordøjelse. Blandt de lokale delikatesser er filmjölk, en slags yoghurt, der sædvanligvis er til stede i alle morgenmader.

2. Singapore:

Det traditionelle køkken i Singapore er kendetegnet ved en høj anvendelse af krydderier som ingefær og gurkemeje. Udover at være nogle væsentlige ingredienser til at gøre de lokale curry retter, disse krydderier har yderst gavnlige sundhedsmæssige egenskaber: de er anti-inflammatorisk, anti-kvalme, og hjælper med at forbedre cirkulation.

1. Island:

Fisken har en fundamental rolle i livet i dette skandinaviske land, der udgør en vigtig del af sin økonomi og magt. Laks og sild er de mest forbrugte arter på denne ø, som nydes godt med det høje indhold af Omega 3, der giver deres kød. Dens typiske parabol er harðfiskur, en tør fisk normalt serveres med brød korn til kul.

 

 TAGS:GIK Live (blå vin)GIK Live (blå vin)

GIK Live (blå vin), , en vine hvid af DO Wines without Appellation (Spain) og med en grad på 11.5%.

 

 TAGS:Enate Chardonnay 234 Magnum 2015Enate Chardonnay 234 Magnum 2015

Enate Chardonnay 234 Magnum 2015, en vine hvid med DO Somontano hvis udvalgte tilføyet chardonnay fra 2015 og med 13.5 alkohol gradering.

Skriv en kommentar Hvad spiser de i de 5 sundeste lande i verden?