Hvad er det man å godt kan lide ved det største vin museum i verden?

 TAGS:undefined

Vinelskere har nu et andet sted at besøge denne sommer. Dette er den by af vin eller Cité du Vin, den er i Bordeaux, Frankrig, og har en størrelse på ikke mindre end 14.000 m2, en ikke ubetydelig overflade, hvor man lære om vin kultur gennem aktiviteter, der tilbydes. 

En af grundene til dens betydning er, at ud over at være meget store, er et helt kulturel sted, hvor forskellige aspekter såsom kunst, oplevelsen, historien om vin…

Desuden er det et andet sted at leve fornemmelser og omfattet i vin kulturoplevelser, da den har en vinkælder med over 14.000 flasker man kan nyde de varianter og udvikling af in situ vin. I disse eksperimenter, vinen byen huser også restauranter og barer, hvor du kan nyde smagsprøver, vinsmagninger og meget mere.

For besøgende føler sig bedre omgivet af vin, har udformningen af bygningen har været yderst omhyggelig med at byde velkommen til dette initiativ. Den er bølget og har en moderne facadeplader baseret aluminium og ætset glas. Facaden er belyst med gyldne reflekser i et virkelig fantastisk design. For sin slående arkitektur, og er tilnavnet Guggenheim vin.

Indgangen til vin byen koster omkring 20 euro og giver ret til at besøge alle faciliteter, hvor DO fra forskellige lande er forklaret. Det omfatter smagsprøver og andre aktiviteter. Derudover er der et intens kulturprogram med shows, koncerter og debatter om vin.

Det nyåbnede vin museum er aktivt, og i øjeblikket fanger den publikum der glæder udsendelsen af kampene i Euro Cup, som finder sted i disse dage i Frankrig. Så er der vinsmagninger for deltagerne. Museet er i Bordeaux er ikke tilfældigt, det er en smuk by og vugge vin på alle måder.

 TAGS:Château Marjosse 2011Château Marjosse 2011

Château Marjosse 2011

 

 

 TAGS:de Domaine Valmengaux 2003de Domaine Valmengaux 2003

de Domaine Valmengaux 2003

 

 

Skriv en kommentar Hvad er det man å godt kan lide ved det største vin museum i verden?