5 vin turisme destinationer, hvor der kan bruges meget tid (II/II)

 TAGS:undefined

Vi så i vores første artikel om de bedste vin turisme destinationer der er mange steder at besøge i verden, hvor vinen er fokus for kultur og fremme af et folk. Lad os vise fem mere destinationer i hele verden.

1. Baskerlandet, Spanien

Det er en af de regioner, hvor gastronomi sløver. Og, selvfølgelig, også deres vine af det sted, hvor den er placeret, badet i vinmarkerne i Rioja og Navarra. I byerne langs kysten, kan vi få glæde af Michelin stjerne restauranter, men også cider huse og landsbyer, hvor god mad er afgørende, selv om de ikke er opført i enhver brochuren. I San Sebastian, bør du gå til Lukas Gourmet Benta-Berri, unikke vinforretning, der også har en bar og restaurant.

2. Franschhoek, Sydafrika

Sydafrikanske vine har en stor accept i mange dele af verden. Specielt i Franschhoek, fandt vi mange vingårde og vinmarker langs skråninger til floden. Blandt mange steder at have gode vine rådes det til at gå til hotellet Le Quartier Français, for sin menu af afrikansk-inspirerede retter skabt af otte anerkendte kok Margot Janse af gode vine og spredt her.

3. Alentejo, Portugal

Et andet land, hvor køkkenet og drikke er dens eksistensberettigelse. Alentejo har miles af vinmarker og et enkel køkken med kød og grøntsager, og tapas som er mere moderne retter. Bevis gode vine i Tasquinha do Oliveira i Evora, hvor bugne mange af disse tapas restaurant også Herdade do Esporao, en reel restaurant oplevelse kælder, med en terrasse og mulighed for at smage vine er meget populære.

4. Burgenland, Østrig

Blot en times kørsel fra Wien, Burgenland har søer og betagende natur og et paradis for vinelskere. Besøg i vinkældre er en del af det sted, plus restauranter Gut Purbach, Mooslechner Bürgerhaus, i den smukke by Rust, Højesteret Reiter Hotel, beliggende i den sydlige ende af Burgenland.

5. Ashland, USA

Historien om Oregon vin begynder ikke længere og slutter med Willamette Valley Pinot Noir. Ashland vinregion har vært for mange af de 120 vingårde grupperet omkring i byen, der er kendt primært for sin årlige Oregon Shakespeare Festival.

 

 TAGS:La Rioja Alta Gran Reserva 904 2005La Rioja Alta Gran Reserva 904 2005

La Rioja Alta Gran Reserva 904 2005: un vino tinto Rioja vinificado con graciano y tempranillo de 2005 y 13º de alcohol en volumen. 

 

 

 TAGS:Hacienda López de Haro Crianza 2013Hacienda López de Haro Crianza 2013

Hacienda López de Haro Crianza 2013: un vino tinto de DO Rioja a base de las castas tempranillo y graciano de la añada 2013 y con un grado alcohólico de 13,5º. 

 

 

Skriv en kommentar 5 vin turisme destinationer, hvor der kan bruges meget tid (II/II)