5 Science fiction drinks, der bør eksistere

 TAGS:undefined

Sikkert alle har blevet nysgerrig efter at prøve disse fødevarer og foretrukne drikkevarer af hovedpersonerne i vores bøger, film eller science fiction favorit. En nysgerrighed, der stiger, når vi nyde dem på tom mave, at lade sig rive med fantasien spekulerer vi på, hvad smag af det der er på tallerken eller drikken, der mætter maver og tørst af hovedpersonerne. Det er derfor at Uvinum har lavet et udvalg af fem drinks i science fiction, der bør eksistere, for at tilfredsstille vores nysgerrighed om smag eller virkninger:

  • Butterbeer:

For alle er det velkendt at der skal nydes en lækker Butterbeer hos De Tre Koste, et berømt værtshus i den magiske landsby Hogsmeade som normalt bliver fyldt af Harry Potter og andre studerende på Hogwarts i deres daglige tur.

  • Milk of the poppy:

Brugen af denne lægemiddel drik udvider igennem hele Sevens Kingdoms. Også kendt som “valmue mælk” sin smertestillende og bedøvende hjælper med at reducere lidelser til de sårede i kampene i Game of Thrones.

  • Slurm:

Denne forfriskning fra XXXI århundrede fra excellence. Men dette vanedannende grøn og slimet drik lavet på planeten Gusanulón holder en mørk hemmelighed: produceres naturligt af den kolossale dronning af orme. Dens smag skal være lækker, da der i Futurama fortsætte drikke støt trods at kende dens oprindelse er ubehagelig.

  • Gurgle Blaster Pangalactic:

Hitchhiker Guide eller Hitchhiker Guide til Galaxy gurgle Blaster Pangalactic anser at være “det bedste alkoholiske drik, der eksisterer” Men han advarer om farerne ved sundheden på misbrug: “At drikke denne meget kaustisk cocktail, er som at have din hjerne smadret af en skive citron indpakket runde en stor guld bar”.

  • Moloko Plus:

Hvis du ønsker at prøve det bedste Moloko Plus fra det voldelige London skal du nærmer Korova Milk Bar. Det er, hvor Alex og hans tre Pete, Georgi og Dim samledes før de begår deres afskyelige forbrydelser. Som forklaret af hovedpersonen i A Clockwork Orange, denne kombination af mælk med psykofarmaka var “skærpet sanserne og forlod os klar til en ny session af ultra-vold”.

Og du, er du nysgerrig efter at prøve en drink af din bog, film eller foretrukne tv-show?

 

 TAGS:Cantine Ceci Otello Nero Di Lambrusco 1813 2015Cantine Ceci Otello Nero Di Lambrusco 1813 2015

Cantine Ceci Otello Nero Di Lambrusco 1813 2015, en vine rød med DO Emilia med tilføyde klynger af lambrusco fra 2015 og med 11 grader alkohol.

 

 TAGS:Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2014Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2014

Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2014, en vine rød af DO Tuscany med druer fra 2014 og hvid alkohol gradueringen er på 13.

Skriv en kommentar 5 Science fiction drinks, der bør eksistere