De 10 bedste vodka mærker

 TAGS:undefined

Vodka er en favorit drikke over hele værden og har mange eksisterende merkevarer. Men hvad er de beste merkene af vodka i værden? du har Sikkert din favorit, men i dag presenterer vi 10 store vodka mærker over hele værden:
 
10 – Vodka Finland: Finland, er et internasjonalt mærkevare af premium vodka Brown-Forman. Produsert i Finland, det er det ledende premium vodka merkevare importert til Polen, Tsjekkia, Bulgaria, Ukraina, Hviterussland, Israel, Romania, Ungarn og Russland. Med smak av grapefrukt, blåbær, sitron, mango, rød frukt, bær, mandarin og solbær.
 
9 – Stolichnaya Vodka: Ejes af SPI Group har vokset takket være sin kampanje for “mest originale Vodka” markedsføring. Sisdte året sluttet han versjonen Karamel.
 
8 – Skyy Vodka: Eiendom Gruppo Campari, som har fortsatt å fremme sin Skyy vodka med en række provoserende kampanjer. I dag er nummer én innenlandsk premium vodka i USA, og den femte premium vodka i hele værden.
 
7 – Grey Goose Vodka: Den super-premium Vodka Bacardi opprettet i Cognac-regionen i Frankrike, i 2012 lanserte den første nye smagen af mærkevaren etter fem år: svart kirsebær.
 
6 – Zoladkowa de Luxe: Efter at den skød i væjret til berømmelse i 2009, er det fortsatt en del av de 10 bedste vodka og sitt hovedmarked er Polen.

5 – Krupnik: mærkevaren ejes af Belvedere selskapet sin iscenesettelse over hele verden. Tilgjengelig i Tyskland, Østerrike, Kina, Tyskland og USA, er dette merket begynt.

4 – Pyat Ozer: Den mest solgte mærke Siberian vodka har opprettholdt sin jevn vækst siden 2009, til å bli den fjerde største vodka mærkevaren i verden.

3 – Belenkaya: En russisk flagg med mange tilhengere i sidt hjemland, findes i fire varianter: Belenkaya, Belenkaya Lux, Belenkaya Belenkaya Gull og Cedar, mærket er ikke kændt utenfor Øst-Europa, men med salg av 7.3m bokser per år, er den plassert som nummer tre på listen. 

2 – Absolut Vodka: Den konstant innovasjon af sine produkter, både i smag og flaskedesign med endeløse begrenset oppslag, det er en af grunnende til at den opprettholder en konstant vekstrate på salg.

1 – Smirnoff: Det er mærket av verdens største alkoholholdige drikkevarer, ikke bare verdens største vodkamerket. Smirnoff har utallige varianter, mange af dem er rettet mod det amerikanske markedet Dens viktigste markeder er USA, selvfølgelig, men også Storbritannia, Sør-Afrika, Canada og Irland.

Hvilken er din favorit vodka? idag vil jeg rekomandere 2 af de mest solgte vodkaer på Uvinum:

 TAGS:Absolut ElyxAbsolut Elyx

Absolut Elyx

 

 

 TAGS:Smirnoff NorthSmirnoff North

Smirnoff North

 

Skriv en kommentar De 10 bedste vodka mærker